Online Tv serier

Velkommen til vores on-line tv serier. I løbet af 2017 kommer vi til at køre med 4-5 forskellige serier. Løbende vil vi præsenterer dem her på siden. Størstedelen af vores optagelser er fortaget live på vores Facebook. Det betyder altså, at hvis du vil se med live, og være en del af vores transmission. Så skal du følge os på Facebook og tilmelde dig vores begivenheder.

Den første serie kan vi allerede afsløre nu. Det er med stor glæde og nervøsitet i stemmen, at vi kan byde velkommen til:

DET VEGANSKE KØKKEN PÅ BLOG BESØG

cover-påblogbesøg

—– DIREKTE TIL SERIE —–

I denne serie tager vi over 8 afsnit på blog besøg hos de største danske veganske blogge. Vi skal forsøge at lave en opskrift live fra deres egen blog. Simpelthen for at vise hvor nemt det er, og for at dykke ned i deres udvalg af lækker vegansk mad.

På alle datoer sender vi live klokken 20 på vores facebook.

Chris kødspiser er bag kameraet, og klar til at smage på det veganske univers. Han er vores faste smagsprøver på alle opskrifter. Det er også ham der bedømmer vores mad på en skala fra 1-10. Der er altid sikkerhed for, at Chris fortæller lige præcis, hvad han mener om maden, helt uden filter.

Vi advarer mod, at det til tider kan blive en kende morsomt 🙂

Tourplan:

– D. 1/5 På besøg hos “Op med grøntsagerne”

– D. 4/5 På besøg hos “SUnd på SU”

– D. 16/5 På besøg hos “NeoHippie”

– D. 18/5 På besøg hos “Englerod”

– D. 23/5 På besøg hos “Kærlighed & Kikærter”

– D. 26/5 På besøg hos “Mia Sommer”

– D. 28/5 På besøg hos “Månebarnet”

– D. 30/5 På besøg hos “Vanløse Blues”

På alle datoer går vi live PRÆCIS klokken 20.00, og du kan se med her.

Vi glæder os til at møde jer på livetråden 🙂

—– DIREKTE TIL SERIE —–

___________________________

DET VEGANSKE KØKKEN I NORGE

cover-inorge

—– DIREKTE TIL SERIE —–

I denne serie kommer du til at opleve vegansk norsk madkultur. Over 5 afsnit vil der blive lavet en masse lækre opskrifter. Nico vil finde ud af hvordan det er, at leve som veganer i Norge? Destinationen er en lille by ved navn Mandal, og her skal jeg bo hos Christine. Hvad gør hun, som måske kunne inspirere os herhjemme? Det bliver interessant! Vi kommer til at sende live på forskellige tidspunkter. Derfor vil vi anbefale at du tager et smut forbi vores facebook side, og holder dig opdateret 🙂

Tourplan:

– D. 8/5 Farvel Danmark KL. 07.30

– D. 9/5 Mad med Christine Nissen KL. 18.00

– D. 11/5 Ny opskrift med Christine Nissen KL. 18.00

– D. 13/5 Norsk traditions mad med Christine Nissen og bedstemor KL. 18.00

– D. 14/5 En snak om at være veganer i Norge KL. 14.00

Vi glæder os til at møde jer på livetråden 🙂

—– DIREKTE TIL SERIE —–

 

___________________________

DET VEGANSKE KØKKEN GÅR JUICE AMOK

FB header juice

—– DIREKTE TIL SERIE —–

Vi kender alle til det, juiceren står ovre i hjørnet og bliver sjældent taget frem. For hvad i al verden skal vi juice? Det er en udfordring vi gerne vil tage op, det skal være nemt og ligetil at lave sin egen lækre juice. Igennem 10 livecall vil vi guide dig, vi vil tage dig i hånden og sikre os, at det bliver en succes. Du vil også opleve, at vi kaster os ud i alt fra en simpel juice vinder, til den helt store lækre juice drink. Det handler nemlig om, at udfordre sig selv og sin kunnen med den satans juicer 🙂

Alle livecall bliver fortaget fra vores facebook side. Så vil du følge med live, eller måske selv stå klar med juiceren? Like vores side, og tilmeld dig vores begivenheder.

Tourplan:

– D. 7/6 Afsnit 1 KL. 20.00: Juice ala… Skipper skræk

– D. 9/6 Afsnit 2 KL. 20.00:

– D. 11/6 Afsnit 3 KL. 20.00:

– D. 13/6 Afsnit 4 KL. 20.00:

– D. 15/6 Afsnit 5 KL. 20.00:

– D. 19/6 Afsnit 6 KL. 20.00:

– D. 21/6 Afsnit 7 KL. 20.00:

– D. 25/6 Afsnit 8 KL. 20.00:

– D. 27/6 Afsnit 9 KL. 20.00:

– D. 29/6 Afsnit 10 KL. 20.00:

 

—– DIREKTE TIL SERIE —–

 

___________________________

 

DET VEGANSKE KØKKEN I KANO PÅ GUDENÅEN

Ikanocoverbillede

Så er der landet en ny online serie, en rigtig sommer sag. I mange år har min (Nico) fortrukne ferie form været kanoture. Men det er snart ved at være længe siden at jeg har været afsted. Faktisk har jeg ikke været afsted som veganer.

Alle som har prøvede kanoferie kender til det, at nogle gange kan det være svært at finde mad undervejs. Hvilket jo så må gøre det sværere når man er veganer. Det er ikke meget man kan få  i en lille camping kiosk.

Men vi tager udfordringen op, og kaster os ud i det. Vi har tænk os at lave noget mad på forhånd, så vi har lidt med.  Det bliver mig (Nico), Chris og Emil der tager afsted på 5 dages kanotur på Gudenåen.

Nogle af jer tænker sikkert, øhh hvem er Emil? Han er en rigtig sød og fornuftig knægt, som jeg er mentor for. Vi tager på sommerferie hvert år, og i år har vi valgt at invitere Chris med. Det skal også lige siges, at Chris aldrig har været på kanoferie før 🙂

Vi glæder os til at vise jer en masse lækre veganske opskrifter, det bliver med udgangspunk i primitiv veganer mad.

—– DIREKTE TIL SERIE —–