I kano på gudenåen

Ikanocoverbillede

Så er der landet en ny online serie, en rigtig sommer sag. I mange år har min (Nico) fortrukne ferie form været kanoture. Men det er snart ved at være længe siden at jeg har været afsted. Faktisk har jeg ikke været afsted som veganer.

Alle som har prøvede kanoferie kender til det, at nogle gange kan det være svært at finde mad undervejs. Hvilket jo så må gøre det sværere når man er veganer. Det er ikke meget man kan få  i en lille camping kiosk.

Men vi tager udfordringen op, og kaster os ud i det. Vi har tænk os at lave noget mad på forhånd, så vi har lidt med.  Det bliver mig (Nico), Chris og Emil der tager afsted på 5 dages kanotur på Gudenåen.

Nogle af jer tænker sikkert, øhh hvem er Emil? Han er en rigtig sød og fornuftig knægt, som jeg er mentor for. Vi tager på sommerferie hvert år, og i år har vi valgt at invitere Chris med. Det skal også lige siges, at Chris aldrig har været på kanoferie før 🙂

Vi glæder os til at vise jer en masse lækre veganske opskrifter, det bliver med udgangspunk i primitiv veganer mad.

Dag 1: Fra Gl. Rye til Birkhede Camping

I dag var vores første dag på vandet, og Chris første kanotur nogensinde. Vi endte ud i rigtig dansk sommervejr, som på dagen betød regn og sol skiftevis hele dagen. Vi havde forberedt os lidt, og havde lavede boller, veganske risdeller og  vegansk snickerskage på forhånd :-). Det blev der også brug for, efter 4 timer i kano finder vi ud af, at vi er sejlet 3 km forkert, og faktisk endt nede i bunden af en sø der hedder Knudsø. Det betød 1 times kano sejlads i modvind, store bølger og regnvejr. Se med i videoklippet, hvor vi opsummere hele dagen.

Vi blev smidt af forbindelsen, men kom heldigvis på igen 🙂 Se med de sidste 3 minutter.

 

Dag 2: Fra Birkhede Camping til Silkeborg Sø Camping

I dag var en lang tur, vi fik sejlet over 3 kæmpe søer, og fik bla set himmelbjerget.

Første ophold:

 

Andet ophold:

 

Trejde ophold:

 

Fjerde ophold:

 

Femte ophold:

 

Dag 4: Fra Silkeborg Sø Camping til Truust Camping

 

Dag 5: Fra Truust Camping til Bjerringbro Teltplads