Juice

Alkaliserende juice

Alkaliserende smoothie

Videoguide:

Måske er du ligesom os – ikke særlig god til at følge en traditionel opskrift! Vi foretrækker en overskuelig videoguide, som viser, hvor nemt det er at lave vegansk mad. I nedenstående klip er du velkommen til at spole, pause eller se det igen. Kopier blot hvad vi gør, step for step. Så er du rigtig godt på vej 🙂

Vi ønsker dig rigtig god fornøjelse i Det veganske køkken.

Det var så 3 afsnit af vores “går juice amok” og hvilken grøn lækker en af slagsen. Det er en af de bedste juice opskrifter vi har lavede. Den er lidt sød, men stadig sparker den røv 😉 Det er bare med at finde din juicer frem. Den her juice fik en flot 8ér på vores 10 skala.

Du kan finde denne juice opskrift i bogen Frugt og grønt på flaske. Hvis du kunne tænke dig at vide mere om bogen, kan du altid finde vores anmeldelse her.

Skriv et svar