Anmeldelser

Vi anmelder kogebogen Veganske livretter af Thomas Erex

Der er mange opskrifter fra bogen vi kan anbefale. Vores favorit er helt klart BBQ-burgeren. Thomas har bloggen kærlighed & kikærter, den er helt bestemt et besøg værd.

Velkommen til ny dreng i klassen, og lad os være ærlige – den eneste dreng i klassen på nuværende tidspunkt. Med bogen Veganske livretter viser Thomas, at han mestre alle facetter af faget!

Det er tydeligt at mærke det rå og maskuline over bogen, hvilket vi er ret vilde med hos Det veganske køkken :-). Man bliver igennem bogen præsenteret for en del forskellige veganske versioner af traditionelle livretter, så som mor Hannes karbonader, klassiske frikadeller og pitabrød. Men der stopper de traditionelle livretter så også, og heldigvis for det.

Man må nemlig ikke tage fejl af alt den kreativitet Thomas besidder i et køkken! Han imponerer os med veganske opskrifter som BBQ- burger, brunchbræt, mandelsmøreost og en masse lækre pizzaer.

Det er hvad Chris og jeg kalder for konge veganer mad. Frygt ikke den travle hverdag, denne kogebog viser hvor nemt og lækkert vegansk mad kan være. Er du ny veganer, eller blot mangler inspiration til hverdagsmaden? Så er kogebogen Veganske livretter et must 🙂

Vi anmelder bogen udfra 4 spørgsmål, og giver fra 1-5 stjerner.

Er kogebogen beregnet til en travl hverdag?

Angivelse af stjerner55

Får man lyst til at gå i køkkenet?

Angivelse af stjerner55

Lækkerhed?

Angivelse af stjerner55

Er der plads til bogen i Det veganske køkken? 

Angivelse af stjerner55

Hvis du ligesom os, gerne vil have fat i denne dejlige kogebog. Så kan du finde kogebogen ved at klikke dig ind på saxo.com eller gucca.dk nedenfor.

kankøbesherknap

 

 

 

saxoknapguccaknap

8 thoughts on “Vi anmelder kogebogen Veganske livretter af Thomas Erex”

 1. Hej Kasper

  Hvad for et link?

  Jeg har lige testede alle vores links på dette indlæg, og de virkede.

 2. Har i prøvet opskrifterne? Jeg købte denne i gave til min kæreste pga. anmeldelse. Jeg har prøvet hovedretterne (Så de andre opskrifter udtaler jeg mig ikke om). Jeg må desværre erklære mig uenig i anmeldelsen. Opskrifterne virker ikke gennemtestede. Mange af dem smager ikke rigtig af noget, og mængdeberegningerne er helt skæve. Derudover er opskrifterne dårligt kommunikerede. Jeg er ked af at være frøken negativ, men jeg ville nødig anbefale denne bog til andre 🙂 Det giver ikke det bedste billede af vegansk mad.

  Ellers elsker jeg det arbejde i laver her på siden 🙂 Keep up the good work.

 3. Hej Trine

  Det er vi da kede af at høre! Der er jo mange genre af vegansk mad, så lidt til hver sin smag 🙂

  Og ja vi har prøvede en del af hans opskrifter, og vi er ret vilde med dem. Prøv evt selv at tilføje jeres eget touch i hver opskrift. Vi tilføjer ofte ekstra af krydderier osv til vi føler at det smager som vi ønsker det 🙂

  Men tak for de søde ord om os! Vi prøver at holde hjemmesiden opdateret, men det meste af vores aktivitet sker på facebook, så håber vi ses derinde. Dejlig weekend til jer begge to 🙂

 4. Okay. Måske det bare mig der har høje forventninger til en kogebog 🙂 Godt i er glade for den 😀 Jeg bruger den også som inspiration pg tilføjer det som jeg synes der mangler. Men for en for min kæreste som går i baglås hvis han skal tænke ud af opskriften, er det knap så optimalt ! :p Jeg følger med jer på facebook, tak for god underholdning 😀 og god weekend til jer også. 🙂

Skriv et svar