Pålæg, dressing og sovs

BBQ sauce

Videoguide:

Måske er du ligesom os – ikke særlig god til at følge en traditionel opskrift! Vi foretrækker en overskuelig videoguide, som viser, hvor nemt det er at lave vegansk mad. I nedenstående klip er du velkommen til at spole, pause eller se det igen. Kopier blot hvad vi gør, step for step. Så er du rigtig godt på vej 🙂

Vi ønsker dig rigtig god fornøjelse i Det veganske køkken.

 

Du kan finde opskriften til BBQ saucen på Kærlighed & kikærter blog her.

Du er meget velkommen til at følge vores instruktioner i videoguiden ovenfor. Opskriften er fra Thomas Erex’s kogebog “Veganske livretter”. Hvis du ligesom os, gerne vil have fat i denne fantastiske bog, så klik her.

Vi har også videoanmeldt Veganske livretter, så vil du gerne blive klogere på bogen se med her.

Thomas Erex’s blog er bestemt også et besøg værd.

1 thought on “BBQ sauce”

Skriv et svar