Aftensmad

BBQ burger

cof

Videoguide:

Måske er du ligesom os – ikke særlig god til at følge en traditionel opskrift! Vi foretrækker en overskuelig videoguide, som viser, hvor nemt det er at lave vegansk mad. I nedenstående klip er du velkommen til at spole, pause eller se det igen. Kopier blot hvad vi gør, step for step. Så er du rigtig godt på vej 🙂

Vi ønsker dig rigtig god fornøjelse i Det veganske køkken.

Her kan du se hvordan vi lavede BBQ saucen:

Du kan finde opskriften til BBQ saucen på Kærlighed & kikærter blog her.

 

Her kan du se hvordan vi laver BBQ burgeren:

Du er meget velkommen til at følge vores instruktioner i videoguiden ovenfor. Opskriften er fra Thomas Erex’s kogebog “Veganske livretter”. Hvis du ligesom os, gerne vil have fat i denne fantastiske bog, så klik her.

Vil du blive klogere på bogen Veganske livretter? Så se vores videoanmeldelse her.

Thomas Erex’s blog er bestemt også et besøg værd.

1 thought on “BBQ burger”

Skriv et svar