Kage/Slik/Desserter, Morgenmad

Morgenmadsmuffins med nødder og brombær

cof

Videoguide:

Måske er du ligesom os – ikke særlig god til at følge en traditionel opskrift! Vi foretrækker en overskuelig videoguide, som viser, hvor nemt det er at lave vegansk mad. I nedenstående klip er du velkommen til at spole, pause eller se det igen. Kopier blot hvad vi gør, step for step. Så er du rigtig godt på vej 🙂

Vi ønsker dig rigtig god fornøjelse i Det veganske køkken.

Du kan finde den fulde opskrift på Englerod’s blog her.

Du er meget velkommen til at følge vores instruktioner i videoguiden ovenfor. Opskriften er fra Englerod’s kogebog “Vegansk”. Hvis du ligesom os, gerne vil have fat i denne fantastiske bog, så klik her.

Vi har også lavede en videoanmeldelse af Johannes bog Vegansk, se med her.

1 thought on “Morgenmadsmuffins med nødder og brombær”

Skriv et svar